Om oss

Vi har tack vara er kunder en egen ateljé där vi nu specialtillverkar unika smycken för var och en av er. Vi har en lång och gedigen erfarenhet som gör oss till guldsmeder med förmåga att tillverka något speciellt just för din smak.

Från öppningsåret 2003 till idag har vi lyckats med att göra just våra kunder dem mest nöjda i marknaden när det gäller specialtillverkade smycken.

Vi samarbetar även med andra guldsmeder när det gäller smycken med annorlunda karaktär och reperationer av annorlunda slag.

Det ger dig som kund en möjlighet att special beställa ett smycke av just oss men även se till att de som du har i värde kvarstår livet ut.

Vi tillverkar alla sorters smycken i guld och platina och använder oss av duktiga fattare och diamantleverantörer. Alltid av bästa kvalité.

För oss är det viktigt att samarbetet med våra kunder är på högsta nivå för att kunna nå bästa och önskade resultat.

Att designa ett smycke kan ibland vara en lång process och det är just denna process som vi läggerstor vikt på, detta för att kunna tillverka det våra kunder drömmer om.

Vi tillverkar våra smycken med känsla och kvalité och det är just kunden som står i centrum och som berikar vår unika vision.

Vi kan nu med stolthet tillkännage öppningen av vår andra butik tillsammans med klockkedjan Stjärnurmakarna. Detta efter 10 år av hårt slit från vår egen sida men vinningen är tacksamheten från våra kunder och framgången att göra det igen på ny mark och nya fräscha lokaler. Konceptet är helt nytt så besök oss redan idag.

Välkommen till våra butiker på Södergatan 25 och Kullagatan 32 i Helsingborg.